Arriva houdt open dagen voor senioren

Venray | Arriva OV houdt vier open dagen voor senioren. Op donderdag 13 juni start Arriva daarmee in Venlo op het station van 10.00 tot 12.00 uur. Bezoekers reizen gratis met het openbaar vervoer naar deze dag. Zij krijgen uitleg over het openbaar vervoer en kunnen een bus en trein van binnen bekijken.

De andere open dagen zijn op woensdag 28 augustus op station Valkenburg, donderdag 19 september op station Kerkrade en op woensdag 16 oktober op station Venray.

Tijdens de open dagen, specifiek gericht op senioren, staan de medewerkers van Arriva de bezoekers te woord. Ze leggen uit hoe een OV-chipkaart werkt, vertellen hoe en waar met Arriva te reizen en laten de mensen kennis maken met de bus en trein door ze rond te leiden.

Op 13 juni tussen 9.00 en 12.00 uur kunnen bezoekers gratis met het openbaar vervoer naar dit evenement reizen. Bezoekers aan de open dag maken zich bekend bij de chauffeur of steward en reizen zo gratis (specifiek voor de open dag in Venlo) met de buslijnen 1, 2, 3, 66, 80, 83, 87, 88, 370, 377 en 670 of in de trein naar het station.

Voor de terugreis ontvangen bezoekers weer een vervoerbewijs zodat het in- en uitchecken in de praktijk geoefend kan worden.

Informatie over de open dagen is te vinden op www.arriva.nl/opendaglimburg