My-LifeSlim Venray trots op winnares

Venray | Felicitaties zijn er voor de derdeprijswinnares van de Slank in de Zomer Challenge 2019 Josephine Jansen uit Venray.

Zij is een van de ruim tweehonderd deelnemers die mee hebben gedaan aan de door My-LifeSlim georganiseerde afslankchallenge. De uitdaging was om in zes weken tijd zoveel mogelijk kilo's op een gezonde manier te verliezen. De resultaten waren anoniem te volgen en weergegeven in procenten lichaams gewichtverlies.

Gewichtsconsulent André Basten, eigenaar van My-LifeSlim Venray, is trots op het behalen van de derde plaats door een van zijn cliënten. "Jammer dat ze net op het laatste nippertje nog ingehaald is door een andere deelnemer, maar supergoed gedaan Josephine!"

Het ging niet zozeer om de wedstrijd, maar om anoniem deel uit te maken van een gezamenlijke Facebookgroep waarop je eigen ervaringen en vragen kon delen met andere deelnemers uit het hele land. Het maakt het gemakkelijker om de bekende knop om te zetten en echt te gaan voor een levensstijlaanpassing. Ervaringen delen met andere deelnemers stimuleert en motiveert. Josephine Jansen is nog niet op het door haar gewenste gewicht, maar ze zit in een goede flow en gaat nog even door. Pas dan wil ze haar gewonnen fashion-check verzilveren voor een mooie outfit, als beloning voor haar
inspanningen.

Wil je meer weten over My-LifeSlim? Kijk dan op www.mylifeslim.com of stuur een e-mail naar andrebasten@mylifeslim.com.