Afbeelding
Foto: MWV

Cheque MWV voor ALS

Venray | Afgelopen zaterdag was de vrijwilligers-/sponsorborrel van het Meerdaags Wandelevenement Venray (MWV) in hotel Asteria. De bijeenkomst werd bezocht door sponsoren, vrijwilligers en de pers. Namens hoofdsponsor Van de Mortel was Bart van der Sterren aanwezig en wethouder Jan Loonen vertegenwoordigde de gemeente Venray. Als speciale gast was Jeroen Janssen aanwezig namens verzekeringmaatschappij NH 1816, businesspartner van de hoofdsponsor.

Door voorzitter André Tonen werd teruggekeken op de geslaagde tweede editie. "Ruim 1.700 wandelaars hebben deelgenomen aan onze tweede editie. Dit is super en wij mogen allemaal enorm trots zijn op deze prestatie. Wat verder opviel was dat de deelnemers tijdens deze editie uit geheel Nederland en onze buurlanden België en Duitsland kwamen. Dit is een ontwikkeling die wij toejuichen. Door deze grote opkomst kunnen wij dit jaar een geweldig mooi bedrag doneren aan Stichting ALS Nederland, want 25 procent van de inschrijfgelden maken wij over naar dit goede doel. Dit jaar komen wij uit op het prachtige bedrag van 2.571,18 euro."

Vervolgens sprak Bart van der Sterren van hoofdsponsor Van de Mortel de vrijwilligers en overige gasten toe. Bart van der Sterren benadrukte dat het MWV perfect aansluit bij de visie van Van de Mortel. "Het is laagdrempelig en een mooi sportevenement voor de regio. En heel belangrijk, een activiteit die voor iedereen toegankelijk is. Een leuke combinatie, vooral ook vanwege het sociale karakter. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen juichen wij het toe dat het evenement een goed doel, de stichting ALS, ondersteunt. Wij dragen graag een steentje bij aan dit initiatief dat Venray op de wandelkaart zet", aldus van der Sterren. Uiteraard werden ook de vrijwilligers en overige sponsoren bedankt voor hun bijdrage aan dit geweldig succes. Daarna had Van der Sterren nog een enorme verrassing voor iedereen. Namens de verzekeringsmaatschappij NH 1816 bood hij samen met Jeroen Janssen van NH116 een cheque van 2.500 euro aan Stichting ALS Nederland aan.