Teambuilding Hospice
Teambuilding Hospice Foto: Bianca

Open dag Bliss
kunst training coaching

Wanssum | Maak tijdens de landelijke open atelierdagen kennis met het unieke kunstatelier Bliss in Wanssum.
Bliss staat voor diepste geluk en dat is de missie die Bianca uit wil dragen. Ze wil anderen inspireren hun hart te volgen om ook dit dieper geluk (Bliss) en deze unieke kunstbeleving te kunnen ervaren.

Midden in de prachtige natuur, temidden van de kleurrijke schilderijen van Bianca Ambrosius kun je jezelf creatief, intuïtief en professioneel verder ontwikkelen. Naast het creëren en verkopen van haar eigen kunst geeft ze workshops, cursussen en trainingen voor bedrijven, scholen en particulieren.

Schilderijen

Op zoek naar een eyecatcher voor in huis, een origineel cadeau of een herinnering aan jouw dierbare? Je bent welkom om vrijblijvend een kijkje te komen nemen of er een schilderij tussen hangt dat jou aanspreekt. Ook een schilderij in opdracht laten maken behoort tot de mogelijkheden.


Jezelf creatief uiten is iets dat vaak als eerste naar de achtergrond gaat als je het druk hebt of er gewoon niet meer bij hoort als je volwassen wordt. En het is juist iets dat zo belangrijk is in deze drukke maatschappij; het zorgt voor nieuwe ideeën op allerlei gebieden, meer rust en balans in je dagelijkse leven en het ontwikkelt jezelf daadwerkelijk verder. Ik zie mensen weer tot bloei komen, nieuwe stappen zetten, meer in balans komen, echt even alles loslaten en tot waardevolle inzichten komen. 'Het helpt me beter dan praten met iemand', wordt me geregeld gezegd na een training of cursus.

Training creativiteit als middel

Op 4, 5 en 6 juli staat de zomertraining creativiteit als middel gepland, die nog open staat voor inschrijving. Vanaf september kun je deze weer in 5 halve dagen volgen. Voor jou als coach, therapeut, trainer, docent of andere professional; als jij creatief coachen in zou willen zetten binnen jouw praktijk om cliënten of leerlingen nog effectiever te kunnen begeleiden.

De professionals die deze training 'creativiteit als middel' eerder volgden ervaarden de grote meerwaarde van het creatief coachen voor henzelf of hun praktijk. Er was zoveel vraag naar een vervolg daarop, dat Bianca besloot na deel 1 nu ook een jaartraining ''creativiteit als middel'' aan te bieden. Vanaf september te volgen bij
Bliss.

Intuïtief schilderen

Wil jij een les intuïtief schilderen ervaren dan kun je jezelf nog aanmelden voor de workshop op 29 juni. Vanaf september starten vervolgens de cursussen intuïtief schilderen weer. (5 lessen)


Teambuilding

Naast mensen die al veel gedaan hebben op teken- of schildergebied ziet Bianca ook mensen binnenkomen die zeggen; ''maar ik kan helemaal niet tekenen''. Ook zij gaan na afloop van een teambuilding, of training trots met een kunstwerk naar huis. De combinatie van rust, professionele begeleiding en het intuïtief werken van Bianca zorgt ervoor dat echt iedereen bij zijn eigen creativiteit kan komen. Kunst voor op de werkvloer maken, gewoon een gezellige middag met je team beleven of echt eens op een andere manier samenwerken? Een teambuilding bij Bliss biedt jou en je team een bijzondere middag.

www.kunstatelierbliss.nl

Power
Afbeelding
Afbeelding