Afbeelding
Foto: Naomie Laan

Op De Tôffel klaar voor de start

Vierlingsbeek | Het Vrijthof in Vierlingsbeek is op zaterdag 15 juni wederom het decor voor de 27ste editie van het gratis toegankelijke muziekfestival Op De Tôffel.

Op De Tôffel 2019 wordt om 14.30 uur afgetrapt door The Embrassibles, de overtuigende winnaar van bandwedstrijd Op Ut Tuffelke. Daarna treedt op verschillende locaties in het centrum, waaronder het Koningskerkje, een keur aan bands en artiesten op, zoals Snelle, Thijs Boontjes, Nona, Son Mieux, Jackson's Cage, en The Naked Sweat Drips. Het festival eindigt rond 1.00 uur 's nachts en wordt gepresenteerd door caberatier Marlon Kicken.Op De Tôffel 2019 wordt afgesloten door Los Paja Brava. Naast alle muziek en theater is er ook een festivalmarkt met diverse etenswaren en snuisterijen.

En voor de liefhebber is er een terras waar een aantal speciaalbieren wordt aangeboden. De presentatie van Op De Tôffel is in handen van Marlon Kicken, comedian, tonprater en liefhebber van lekkere muziek. Het is voor de bezoekers verboden om eigen drank mee naar het festivalterrein te nemen. Op De Tôffel is een gratis toegankelijk festival en wil dat graag blijven. Inkomsten uit de horeca zijn voor de organisatie dan ook onmisbaar. Vierlingsbeek is bereikbaar per trein. Het station ligt op vijftien minuten loopafstand van het festivalterrein. Het pontveer Vierlingsbeek - Bergen vaart tot 01.30 uur. Alle informatie over Op De Tôffel 2019 is te vinden op www.opdetoffel.nl en in de Op De Tôffel-app.

Foto: Thijs Boontjes. Foto: Naomie Laan.