Afbeelding
Foto: Hansen

Pinkstershow bij VDNS Hansen

Venray | VDNS Hansen aan Keizersveld 2 in Venray pakt uit de komende dagen uit met diverse scherpe aanbiedingen. Tijdens de Pinkstershow op vrijdag 7, zaterdag 8 en maandag 10 juni is VDNS Hansen hét adres om een nieuwe auto of occasion aan te kopen. VDNS Hansen is op tweede pinksterdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Op de overige dagen gelden de traditionele openingstijden.

Tijdens de driedaagse Pinkstershow staat Kia in de spotlights. Het Zuid-Koreaanse automerk is bij VDNS Hansen extra scherp geprijsd. "We hebben diverse aanbiedingen op nieuwe Kia's. Daarnaast krijg je bij aankoop van een nieuwe Kia een set all season-banden gratis", vertelt Roland Hansen van VDNS Hansen enthousiast over het komende actieweekend. Toch zijn er meer redenen om een bezoek te brengen aan het autobedrijf. De Pinkstershow is ook dé mogelijkheid om een uitgebreide proefrit te maken. "Alle nieuwe Kia's staan klaar voor een uitgebreide proefrit en tijdens de proefrit hebben we voor iedere klant een leuke attentie. Wat dat is blijft natuurlijk geheim", vertelt Bram Hansen met een knipoog. Uiteraard zijn ook de occasions van diverse merken beschikbaar bij VDNS Hansen. "We hebben van veel merken occasions. Daarnaast zijn alle auto's verkrijgbaar met een lage financieringsrente. Normaliter moeten klanten rekening houden met 8,49 procent maar deze gehele maand hanteren wij een percentage van 4,9 procent. Daarnaast krijgen klanten altijd goede garantievoorwaarden", legt Roland uit. De persoonlijke benadering en passie voor auto's zorgen ervoor dat iedere klant zijn of haar droom auto kan vinden bij VDNS Hansen. "Of de klant nu op zoek is naar een occasion of een nieuwe Kia bij VDNS Hansen, onze medewerkers staan graag voor iedereen klaar. De koffie is altijd gereed en ons enthousiaste verkoopteam neemt alle tijd om te komen tot een vrijblijvend prijsadvies."

Meer info over VDNS Hansen is te vinden op de website www.autobedrijfhansen.nl. VDNS Hansen is op vrijdag geopend van 09.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. Op tweede pinksterdag is VDNS Hansen dus geopend van 11.00 tot 17.00 uur.