Afbeelding
Foto:

Vierde editie Mud Cross Wanssum

Wanssum | Mud Cross Wanssum maakt zich op voor de vierde editie. De obstakelrun op en rond sportpark De Meulebèèk vindt dit jaar plaats op zondag 16 juni.

Na drie succesvolle edities hoopt Mud Cross Wanssum opnieuw op een mooie dag. "Dit jaar proberen we er ook iets meer omheen te organiseren", vertelt medeorganisator Aron van Peer. "Door in verschillende groepen te starten gebaseerd op de afstand die deelnemers willen afleggen, hopen we dat de deelnemers minder verspreid binnen komen. Nu iedereen dichter op elkaar finisht, kunnen de deelnemers daarna massaal door naar de afterparty op ons horecaplein."

De deelnemers kunnen zich opgeven voor de categorie tot en met twaalf jaar en voor de categorie dertien jaar en ouder. De jeugd kan een ronde van 3 kilometer één of twee keer afleggen. De senioren kunnen een ronde van 5 kilometer één, twee of drie keer afleggen. Ondanks dat Strong Viking op dezelfde datum een obstakelrun heeft georganiseerd, hoopt Mud Cross Wanssum op een mooi deelnemersveld. "We zitten al ruim over de tweehonderd aanmeldingen en vorig jaar kwamen de meeste aanmeldingen in de laatste twee weken binnen. Dus we gaan ongetwijfeld weer een mooie editie tegemoet, ook al is het misschien met iets minder deelnemers." Aanmelden voor de vierde editie van Mud Cross Wanssum op zondag 16 juni als deelnemer of vrijwilliger kan via www.mudcrosswanssum.nl, waar ook alle informatie over het evenement te vinden is.