Korfbalclub DES zoekt kader


Vierlingsbeek | Vanwege de groei van het aantal leden, zeker in de F- en E-jeugd, is korfbalclub DES in Vierlingsbeek op zoek naar mensen die komend seizoen teams willen trainen en/of begeleiden.

Voor het trainen van teams is het hebben van een korfbalachtergrond een pre, voor het begeleiden ervan is vooral enthousiasme belangrijk. Het aantal jeugdleden bij DES is groeiende, zeker nu de korfbalclub zich ook richt op kinderen uit de buurdorpen van Vierlingsbeek.

Zo hebben zich onlangs enkele meiden uit Overloon aangesloten bij DES en worden de proeftrainingen drukbezocht. 'Niet vreemd ook, want korfbal is een leuke teamsport om te doen, zeker als het op een fanatieke en enthousiaste manier gebeurt', meldt de technische commissie van DES. Komend seizoen heeft de korfbalclub alle jeugdteams weer bezet.

De bedoeling van de vereniging is om op korte termijn ook weer met een eerste team wedstrijdkorfbal te gaan spelen. Vandaar dat de club tevens zoekt naar gediplomeerde korfbaltrainers die, bijvoorbeeld, een B- of A-team willen trainen en/of begeleiden naar de overstap naar de senioren. De wedstrijden en trainingen bij DES vinden in het buitenseizoen plaats op het korfbalveld op sportpark Soetendaal in Vierlingsbeek en in het binnenseizoen in de Raaijhal in Overloon.

Interesse om een team te trainen en/of te begeleiden? Of wil je meer informatie? Stuur dan een mailtje naar: tc@des-vierlingsbeek.nl.