Afbeelding
Foto: eigen foto

Kampioenen Tennisclub Venray

Venray | Afgelopen week werd de voorjaarscompetitie van de KNLTB weer afgesloten. Dit seizoen leverde dat voor Tennisclub Venray drie kampioensteams op.

Naast het tweede herenteam, dat vorige week al kampioen werd op de zaterdag, is ook het eerste groene jeugdteam, dat uitkwam op de zondag, op de voorlaatste dag kampioen geworden. Het team, bestaande uit Fabian Mans, Elke Steenbakkers, Fleur Keijsers, Sarah Keijsers, Pieter Stevens en Thijs van Kampen, won alle zeven de ontmoetingen, versloeg nummer twee Apollo met ruime cijfers (5-1), verloor slechts twee van de 42 partijen en mag zich dus de terechte kampioen noemen. Het gele jongensteam, uitkomend in de leeftijdscategorie 10 t/m 14 jaar, sleepte de titel op de laatste speeldag binnen. Milan van Gorp, Chrit Gerrits, Jesper Jochems, Vince Puts, Stijn van Mil en Floris Haumann stonden bij aanvang van de laatste speelronde nog derde. Een overtuigende 6-0 overwinning bij Loonse Duinen en het gelijke spel tussen nummers een en twee van de competitie, Park Hoeven en Leunen-Veulen-Heide, zorgde ervoor dat Venray op gelijke hoogte kwam met Leunen-Veulen-Heide.

Aangezien de onderlinge ontmoeting in 3-3 eindigde, moest het gamesaldo de beslissing brengen. En dat was in het voordeel van Venray.

Afbeelding