Fanfare Concordia is druk bezig met de voorbereidingen op Best of Proms.
Fanfare Concordia is druk bezig met de voorbereidingen op Best of Proms. Foto: Angy PhotoDesign

Best of Proms

Wanssum | Fanfare Concordia uit Wanssum presenteert op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni alweer de vijfde editie van haar promsconcert, dit keer onder de titel Best of Proms.


Best of Proms wordt opgevoerd in de Promshal aan de Lange Ven 5 in Wanssum. Het programma start om 20.00 uur. De hal is open vanaf 19.00 uur.

Het publiek heeft invloed gehad op de invulling van de avond. In december konden mensen stemmen op de nummers die in de vorige edities gespeeld zijn.

Uit die stemming is nu een gevarieerd programma samengesteld voor de Best of Proms. Diverse muziekstijlen komen voorbij,
variërend van pop en rock tot bekende meezingnummers.

Concordia Wanssum bestaat uit de fanfare, de drumband en de majorette. Een vereniging waarbij leden vanuit Wanssum, Geijsteren en enkele andere dorpen zijn aangesloten.

De totale muziekvereniging laat zich zien en horen tijdens Best of Proms, aangevuld met een combo en een aantal zangers en zangeressen.
Tickets voor Best of Proms zijn te koop via het verkooppunt in Wanssum bij Bakkerij Verdeuzeldonk en in Geijsteren bij het Café 't Trefpunt. Daarnaast zijn de tickets ook online te reserveren via de website www.musicwanssum.nl.

Op deze website is ook meer informatie over het programma te vinden.