Afbeelding
Foto: Kermis Leunen

Kinderprogramma kermis Leunen

Leunen | Kermis Leunen vindt plaats van zaterdag 15 tot en met dinsdag 18 juni. Naast een aanbod aan attracties en een dagelijks muziekprogramma op het buitenterras zijn er tal van extra activiteiten voor de jeugd.

Het programma begint op zaterdag 15 juni als opwarmertje voor de wandelvierdaagse. Om 15.00 uur gaat het feest van start met de opening. Hierbij verzorgen de filmouders van Dylan Haegens de opening en worden de kermisburgemeesters geïnstalleerd. Daarnaast zijn er optredens van de jeugddrumband en een dansgroep van Danshuis Venray en openen de nieuwe burgemeesters met een ware confettiregen de kermis. Kinderen kunnen een gratis ritje op de kermis maken door bij de Minjon-mascotte de kermiskleurplaat in te leveren.

Zij dingen daarmee ook mee naar prijzen. Kinderen die zondag hebben deelgenomen aan het defilé van de wandelvierdaagse krijgen bij het laten zien van hun medaille een gratis ritje op de kermis. Om 15.30 uur begint de kinderdisco van Blijwin met de kans op leuke prijsjes. Blijwin verzorgt ook de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd. Nieuw op de kermis dit jaar is de Wipe Out-baan met op maandag 10 juni een competitie met prijzen voor de winnaars. Opgeven hiervoor is gratis en kan via email kermisleunen@outlook.com.

De competitie start om 18.30 uur, opgeven kan nog tot 15 minuten voor de start. Op de slotdag, dinsdag 4 juni, wordt om 18.30 uur afscheid genomen van de kermisburgemeesters. Zij gaan nog een keer het grote podium op en worden dan van hun speciale kleding en ambtsketting ontdaan.

Voor meer informatie kijk op de Facebookpagina van kermis Leunen.