Afbeelding
Foto: Persfoto

Evergreen klaar voor Muziek op de Maas

Vierlingsbeek | Zanggroep Evergreen Vierlingsbeek (ZEV) houdt op zaterdag 29 juni Muziek op de Maas in de inmiddels vertrouwde wei bij de brug over de Molenbeek bij het pontveer.

De toeschouwers kunnen genieten van muziek in uiteenlopende stijlen in een sfeervolle ambiance. Met veel liefde en aandacht is er een programma samengesteld met smartlappenkoor Van Heure Zinge, harmonie De Herleving, multi-instrumentalist Luuk Lenders (foto), jaren 60-band Tin Soldiers en ZEV en ZEV-light.

Om 19.30 uur worden de bezoekers bij de entree welkom geheten door de klanken van Luuk Lenders. Lenders staat bekend om zijn creatieve volksmuziek met bijzondere fluiten, accordeon, shruti box, percussie, mondharmonica, badeendjes, pingpongballen en zelfgemaakte instrumenten. Zijn optredens zijn avontuurlijk en virtuoos, ontroerend en grappig.

Daarna wordt het publiek uitgenodigd om zich richting het ponton te begeven, dat speciaal voor Muziek op de Maas ingevaren is. Hier zijn optredens door Van Heure Zinge, Harmonie de Herleving, ZEV en ZEV-Light. Genietend van de klanken van Tin Soldiers wordt de avond afgesloten. Tin Soldiers weet hoe ze een show moeten neerzetten. Ze spelen de beste nummers uit de popmuziek; van Engelse beatmuziek tot de flower power van Woodstock.

Muziek op de Maas begint om 19.30 uur op de Staaiweg in Vierlingsbeek bij het pontveer Vierlingsbeek-Bergen. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa bij het bruggetje.

Voor meer informatie kijk op de website www.zev.zingt.nl.