Merselo eindigt als hekkensluiter

Nijnsel-Merselo 7-5 (3-1). Doelpunten Merselo: Anke Zegers (3x), Nikky Zegers en Lisa Verhoeven.

Nijnsel | Merselo sloot het seizoen in de eerste klasse zondag af met een nederlaag op bezoek bij Nijnsel: 7-5. De korfbalsters eindigen het seizoen als hekkensluiter van de eerste klasse C, maar kunnen niet degraderen omdat de tweede klasse wordt opgeheven.

Merselo en Nijnsel waren zondagmiddag lange tijd aan elkaar gewaagd, maar Nijnsel ging uiteindelijk met een 3-1 voorsprong de rust in. Na de rust kwam Merselo sterk terug. Nijnsel zakte een beetje in en daar maakte Merselo gebruik van. Nijnsel stond nog wel op een 7-5 voorsprong, maar Merselo benutte de kansen niet om het duel weer echt spannend te maken.