SVOC'01 sluit jaar winnend af

SVOC'01-BMC 15-11 (7-5). Doelpunten SVOC'01: Rian Willems, Linda Claessens (beiden 4x), Marloes Cox (3x), Maartje Janssen (2x), Sofie de Mulder en Elien Nabben.

Oirlo | SVOC'01 sloot zondagmiddag het korfbalseizoen af met een overwinning op BMC. De bezoekers uit Berlicum werden met 15-11 verslagen. SVOC eindigt het veldseizoen op een tweede plek in de overgangsklasse A achter kampioen DAW Schaijk.

SVOC begon sterk en overtuigend aan het duel. En ging dan ook met een 7-5 voorsprong de rust in. Na rust trok SVOC de lijn door en werd het al snel 8-5. Daarna kakte de thuisploeg in en kwamen de bezoekers terug tot 8-7. Daarna kreeg SVOC weer de smaak te pakken en liep het uiteindelijk uit naar 15-11. In de laatste minuten van de wedstrijd was er een publiekswissel voor Linda Claessens, die heeft besloten om te stoppen bij het eerste team van SVOC.