Afbeelding
Foto: persfoto

Brunch voor mantelzorgers

Venray | Stichting de Hartgroep in Venray heeft op 25 mei een hartgroep-mantelzorgbrunch gehouden voor Venrayse mantelzorgers.

De werkgroep Hartgroep Mantelzorgproject had in samenwerking met het Steunpuntmantelzorg Venray alle Venrayse mantelzorgers uitgenodigd om deel te nemen aan een uitgebreide en goedverzorgde brunch in wijkcentrum Brukske. Iedere laatste zaterdag in mei wordt er door de Hartgroep een mantelzorgwaardering gehouden, zodat de mantelzorgers niet een, maar twee keer per jaar in het zonnetje worden gezet. Zonder mantelzorgers zou het er voor velen een stuk minder rooskleurig uitzien.

Het bestuur van de Hartgroep, Steunpuntmantelzorg en Wijkcentrum Brukske zijn blij dat deze mantelzorgbrunch een groot succes was en dat de brunch door de Venrayse mantelzorgers gewaardeerd wordt. Sommigen kwamen pas voor de eerste keer, anderen waren vorig jaar eveneens aanwezig en vonden het allemaal geweldig. Voor geïnteresseerden werd er na afloop door een vrijwilliger van het wijkcentrum nog een rondleiding gehouden door het MFC Brukske-gebouw.