Kampioen Venray sluit af in stijl

Venray-Dommel 8-1 (3-0). Doelpunten Venray: Guido Pop (4x), Max Looman, Onno Sevenheck, Lars van Ampting en Roy de Rijk.

Venray | Als kampioen van de derde klasse sloten de hockeyers van Venray het seizoen afgelopen zondag in stijl af. Middenmoter Dommel werd in Venray hard over de knie gelegd: 8-1. Smet op het seizoen blijft het duel van een week eerder met MOP. Toen werd de enige nederlaag (2-6, red.) van het seizoen geleden.

De laatste competitiewedstrijd stond ook in het teken van het vertrek van spelers Freek Janssen en Alex Kaanen en assistent-coach Wilbert Schellens. Aanleiding genoeg dus om het seizoen goed af te sluiten. Daar was in het begin weinig van te merken. Venray begon namelijk erg zwak aan het duel. De ploeg leed veel balverlies en was slordig in de passing. Dat leidde tot een aantal kansen voor de bezoeker, maar doelman Teun Loenen reageerde adequaat.

Venray counterde zich uiteindelijk naar een voorsprong. Max Looman zette de thuisploeg op 1-0. De score werd verdubbeld door aanvoerder Guido Pop: 2-0. De ruststand werd op 3-0 bepaald door diezelfde Pop. In de tweede helft schakelde Venray een tandje bij. Vlak na rust maakte Pop de 4-0 en dat was zijn derde van de middag. Daarna was Pop opnieuw trefzeker na een assist van Jesper Arts: 5-0. Daarna waren ook Onno Sevenheck, Lars van Ampting en Roy de Rijk nog trefzeker. Venray kan zich nu opmaken voor de tweede klasse.