Magazine Dylan Haegens stopt

Venray | De zesde editie van magazine De Dylan is tevens de laatste. Het maandblad van YouTube-ster Dylan Haegens uit Venray stopt. 'We hebben zes hele mooie uitgaves gemaakt en met veel plezier aan het blad gewerkt', schrijft Haegens op Instagram.

'Maar uiteindelijk is gebleken dat een blad van deze kwaliteit erg duur is om te produceren en komen we met de verkoop van het blad niet uit de kosten', staat er als reden bij het bericht.

Workshop dagvlinders

Geijsteren | Vlinders in de directe omgeving herkennen is best lastig. Deze fladderaars zitten niet vaak stil. In deze workshop voor gevorderden, voor wie al enige kennis heeft of de minicursus dagvlinders in mei heeft gevolgd, leren de deelnemers in een ochtend welke soorten er zijn en hoe ze te herkennen. De workshop wordt gehouden op zaterdag 22 juni van 10.00 tot 12.00 uur in het JUG, Alde Schol Dorpstraat 15 in Geijsteren. Aansluitend is er een veldexcursie. Aanmelden via secretariaat@ivn-geysteren-venray.nl. Deze aanmelding is definitief als het geld is overgemaakt naar NL36 Rabo 01563203 ten name van IVN Geysteren-Venray onder vermelding van workshop dagvlinders gevorderden.