Tennisclub Venray

Venray | Tennisclub Venray houdt van zondag 23 tot en met zondag 30 juni het jaarlijkse toernooi Uitmarkt Open. Ibiza is het thema dit jaar, waarbij dit eiland volop terugkomt op het tennispark. In de categorieën 3 tot en met 8 wordt gestreden om de prijzen tijdens de toernooiweek waar traditioneel gezelligheid hand in hand gaat met prestatief tennis. Deelname is mogelijk in het heren- en damesenkelspel, het heren- of damesdubbel en het gemengd dubbelspel. Inschrijven voor deelname kan tot en met 16 juni via e-mail toernooi.nl.

Het tweede herenteam van Tennisclub Venray is op de voorlaatste speeldag kampioen geworden in de derde klasse van de zaterdagcompetitie. Na een valse start op de eerste speeldag, waar verloren werd in en tegen Liessel (2-4), won de Venrayse formatie vijf wedstrijden op rij en kan het met nog een competitieronde te gaan niet meer ingehaald worden door directe concurrent Vierlingsbeek. Bijzonder was dat Venray liefst vier wedstrijden met 6-0 won, zo ook tegen Horst. Sleutelwedstrijd was de 4-2 zege uit bij Vierlingsbeek. Zaterdag 1 juni staat de laatste speelronde op het programma. Dan neemt Venray het thuis op tegen Overloon.