Afbeelding
Foto: eigen foto

Doevelaar Haarmode

Ysselsteyn | Doevelaar Haarmode is sinds 2005 gevestigd aan de Ysselsteynseweg 48. Kapster Antoinet Schepers-Doevelaar begon de kapsalon toen ze vanuit Coevorden naar Ysselsteyn verhuisde. Nu is ze helemaal op haar plek in het dorp en runt ze de kapsalon. "We hebben een kleine gezellige salon", vertelt Antoinet enthousiast.

Klanten kunnen bij Doevelaar Haarmode vanzelfsprekend terecht voor een nieuw kapsel of de laatste trends, maar er is meer. Antoinet geeft daarnaast hoofdhuidmassages. "Vanaf oktober kunnen klanten bij mij zelfs terecht voor een hoofdhuidanalyse. Zo kan ik vroegtijdig helpen bij huidproblemen en haaruitval."

Het kappersvak is Antoinet met de paplepel ingegoten. "Mijn opa, vader, moeder, broer en schoonzus zijn ook kapper. Ik kom dus uit een echt kappersfamilie." Ze haalt nog steeds veel voldoening uit het vak. Een gelukkige klant is het grootste doel. "Ik kan zelf wel een kapsel mooi föhnen, maar vind het belangrijk dat de klant dat zelf ook kan. Als ik een klant tegenkom in de supermarkt en zie dat het haar goed zit, dan ben ik tevreden."

Verder worden er ook diverse workshops georganiseerd bij Doevelaar Haarmode. Onder meer vlechten voor kinderen met hun ouders, festivalvlechten voor jongeren en kinderfeestjes behoren tot de mogelijkheden. Antoinet werkt nauw samen met Davines. "Zij zijn de leverancier van duurzame cosmetica en haarverzorging. Dat vinden we belangrijk." Antoinet wil voor iedereen een zomerse tip meegeven. "Met dit weer is het ook belangrijk om zonneproducten voor het haar te gebruiken. Mensen smeren vaak zonnebrand, maar vergeten daarbij het haar en hoofdhuid. Er zijn genoeg beschermende producten. Zo blijft het haar in goede conditie."

Meer informatie over de kapsalon is te vinden via www.doevelaar-haarmode.nl. Een afspraak maken kan ook via 0478-640101 of 0617728543. Doevelaar Haarmode is ook te vinden op Facebook via www.facebook.com/doevelaarhaarmodeysselsteyn.

Antoinet Schepers-Doevelaar