Afbeelding
Foto: persfoto

Primeur voor Into Beauty

Venray | Het was afgelopen zaterdag een bijzondere dag bij Into Beauty. Peter van den Heuvel, persoonlijke chef van PowerSlim, kwam op bezoek met de PowerSlim Food Truck. Een speciaal afgezet stuk van het Zorg de Keizer parkeerterrein werd getransformeerd in een gezellig en smakelijk feestje. Het gezelschap werd ook nog eens blij verrast met het heerlijk zonnige weer en iedereen stond buiten bij de tafels te genieten van een zomers gevoel, terwijl er allerlei verschillende hapjes en gerechten geproefd konden worden.

Gezonde eten

PowerSlim is meer dan gewoon een super succesvolle afslankmethode, het gaat ook om lekker en vooral gezond eten, en ook leefstijlgewoontes eigen te maken die gezondheid en vitaliteit bevorderen. Dat heeft Peter met stralende enthousiasme ons in alle kleuren, geuren en smaken laten ervaren, door PowerSlim producten te combineren met een brede variatie aan voeding uit de supermarkt. Alle spreads voor op de toastjes, vulling voor de wraps, en warme gerechten pasten in het PowerSlim concept, koolhydraatarm en eiwitrijk.

Reacties

De reacties waren na afloop allemaal zeer positief. De deelnemers vonden het niet alleen super lekker, maar gingen ook gemotiveerd en bruisend met nieuwe inspiratie naar huis. 'Het is toch geweldig dat je verantwoord kunt afvallen met zo'n hoog percentage vetverlies, terwijl je makkelijk en snel eten kunt bereiden op restaurantniveau', aldus het bedrijf. Foto: persfoto.