Venray haalt flink uit tegen Dommel

Dommel-Venray 1-9 (0-3). Doelpunten Venray: Jans Manders (3x), Franka van Beek (2x), Eva Verschuuren, Joni van Alst, Lon van Alst, Imke Huggers.

Dommel | De hockeysters van Venray schoten zondag flink uit hun slof op bezoek bij Dommel. De Venrayse equipe legde de thuisploeg met 9-1 hard over de knie. Jans Manders was met drie treffers een van de uitblinkers van de vierdeklasser.

Binnen tien seconden stond Venray al in de cirkel van de thuisploeg en niet lang daarna opende ze ook de score. Eva Verschuuren scoorde met een backhand. Niet veel later tekende Franka van Beek voor de 2-0.

Na ongeveer 20 minuten spelen liep Lon van Alst alleen op de keepster van Dommel af, de twee spelers botste tegen elkaar aan waarbij de keepster geblesseerd raakte en het veld moest verlaten. Nadat Dommel had besloten met een vliegende keeper te gaan spelen, werd het spel weer voortgezet. De ruststand werd bepaald door Jans Manders: 3-0. Na rust maakte Joni van Alst 4-0 en zus Lon van Alst 5-1. Dankzij een doelpunt van Franka van Beek werd het 7-1. Imke Huggers scoorde de 7-1 voor Venray en de laatste twee treffers kwamen op naam van Jans