Eerste zeperd voor hockeyers

Mop-Venra: 6-2 (2-0). Doelpunten Venray: Alex Kaanen en Guido Pop.

Vught | De hockeyers van Venray speelden zondagmiddag de laatste uitwedstrijd van het seizoen tegen Mop uit Vught. De kampioen van de derde klasse leed de eerste nederlaag van het seizoen: 6-2.

Venray begon sterk aan de wedstrijd en kreeg in de eerste twintig minuten legio kansen om op voorsprong te komen. Daarna viel Venray echter door de man. Chaos in de ploeg resulteerde in twee tegentreffers uit strafcorners: 2-0. Dat was tevens de ruststand. In de tweede helft probeerde Venray de wedstrijd alsnog naar zich toe te trekken. Dat lukte niet. De thuisploeg was uiterst effectief en liep uit naar 4-0. Doen deed Alex Kaanen namens de bezoekers wat terug: 4-1. Mop bleef echter aanzetten en liep uit naar 6-1. In de slotminuut deed Guido Pop nog wat terug namens Venray: 6-2.

Het seizoen wordt zondag afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Dommel.