Jeugd strijdt om Oostrum Cup

Oostrum | Op sportpark De Spar in Oostrum wordt in het weekeinde van 8 en 9 juni de achttiende editie van de Oostrum Cup gespeeld.

Er nemen acht teams aan het voetbaltoernooi deel. De deelnemende teams zijn VV Acht, VV Limmen, Keyenburgse Boys, FC Castricum, VV VRC, VV Schoten, VV Ede Victoria en SV Oostrum. Het toernooi is in het leven geroepen om de spelers een afscheidstoernooi te bieden vanuit de jeugdafdeling, voordat zij hun kunsten gaan vertonen bij de senioren. De teams arriveren op vrijdagavond 7 juni op het sportpark en is er een feestavond.

Zaterdag wordt om 9.45 het toernooi geopend, waarna de wedstrijden vanaf 10.00 uur starten. Er wordt in twee poules gespeeld, tussen de wedstrijden door worden de teams getest op andere talenten door middel van het rode draadspel. Zondag is de finaledag. Na het ontbijt worden de kruisfinales gespeeld, waarna uiteindelijk de nummers een en twee gaan strijden om de Oostrum Cup. Om 14.30 wordt de grote finale gespeeld, aansluitend is de prijsuitreiking.