Afbeelding
Foto: eigen foto

Marco Rijnen
(Holthees)

Venray | De redactie van Peel en Maas zet ook in het voetbalseizoen 2018-2019 wekelijks een speler, trainer of ander 'voetbaldier' van een amateurvereniging in de schijnwerper.

De gastspeler voorspelt net als de voetbalkenners van het nieuwsblad de uitslagen van tien amateurduels. Zijn de voorspellingen van de gastspeler beter, dan wint hij een bal voor de jeugdafdeling van zijn vereniging. Ook dingen de deelnemers met hun totaalscore mee naar enkele prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Danny Caelen van Teamsport24. Doelman Marco Rijnen van Holthees schreef dit jaar het eindklassement op zijn naam. Hij scoorde elf punten. Daarmee bleef hij Jelle Nijenhuis (Merselo) en het duo Patrick van Mill (SSS'18) en Nick Joosten (Volharding) net voor. Zij scoorden respectievelijk tien en negen punten.

Nick Joosten van Volharding versloeg vorige week redactielid Willem Menting. Joosten scoorde negen punten; Menting vijf.

Eindstand:

1) Marco Rijnen (Holthees): elf punten

2) Jelle Nijenhuis (Merselo): tien punten

3) Patrick van Mill (SSS'18), Nick Joosten (Volharding), Kevin Koolhof (SV United): negen punten

5) Bram Lookman (SV United): acht punten

6) Jesper Voermans (SVOC'01), Gijs Gooren (BVV'27), Frank Hendriks (SSS'18), Frank Decker (Venray): zeven punten

10) Roel van Rens (Volharding), Bo Verrijth (SV Oostrum): zes punten

12) Jeroen Vullings (Venray), Mike Arts (Ysselsteyn), Sil Arts (BVV'27), Rob Houwen (SVOC'01), Sven Kerstjens (Sporting ST), Robert Willemse: vijf punten

18) Mees Claessens (Leunen), Robin van Dijck (Merselo), Wouter Lenssen (Leunen), Jur Janssen (Sporting ST): drie punten

22) Jens Achten (Volharding), Sander Spreeuwenberg (Ysselsteyn): twee punten