SSS'18 klaar voor nacompetitie

SSS'18-EVVC 3-2 (2-1). Doelpunten SSS'18: Bas Joosten, Koen Voesten en Willem Verstraaten.

Overloon | SSS'18 begint met een goed gevoel aan de nacompetitie. De ploeg uit Overloon won zondagmiddag op eigen veld het laatste competitieduel van EVVC uit Vinkel: 3-2. Door de overwinning eindigt SSS als tweede in de tweede klasse H.

De thuisploeg begon furieus aan het duel. De wedstrijd was acht minuten oud toen Koen van Bree werd gelanceerd. Hij zag Bas Joosten vrij voor het doel staan en gaf de bal op een presenteerblaadje. Joosten schoot onberispelijk raak. Amper vijf minuten later was Joosten de aangever bij de 2-0 van Koen Voesten. Een perfecte voorzet werd door Voesten tegen de touwen gewerkt.

EVVC gaf zich echter niet gewonnen. De ploeg zette alles op de aanval. De resulteerde uiteindelijk ook in de aansluitingstreffer. Edgar Glaudemans was na ruim een halfuur voetballen trefzeker. Na rust ging EVVC op zoek naar de gelijkmaker. En die viel ook. Mark van de Ven bracht de bezoekers helemaal terug in de wedstrijd. Daarna kregen beide ploegen kansen op de overwinning. Invaller Willem Verstraaten kroonde zich uiteindelijk tot matchwinner. Uit een scrimmage maakte hij de 3-2. SSS'18 begint zondag de nacompetitie op eigen veld tegen Caesar.