Duur gelijkspel voor Oranje Wit

Oranje Wit-Klick'15 10-10 (5-3). Doelpunten Oranje Wit: Janne Gellings (2x), Dionne Drabbels (2x), Kim Hendrix (2x), Maureen Drabbels (2x), Aniek Drabbels en Steffie van Rooij.

Leunen | De korfbalsters van Oranje Wit hebben zondag op eigen veld tegen Klick'15 duur puntverlies geleden. De hoofdklasser kwam niet verder van 10-10 en daardoor hebben de titelkansen een flinke knauw gekregen. Als nummer twee neemt Oranje Wit het zondag op tegen koploper Astrantia/Ona.

Oranje Wit begon wel sterk aan het thuisduel. De thuisploeg kwam snel op een 2-0 voorsprong. Het antwoord van de bezoekers kwam echter snel en Klick'15 kwam terug tot 2-2. Oranje Wit gaf zich niet gewonnen en ging uiteindelijk met 5-3 de rust in. Na de pauze schoot Klick'15 echter uit de startblokken. De bezoekers maakten er 5-7 van. Oranje Wit gaf zich niet gewonnen en knokte zich weer terug in de wedstrijd. De ploeg kreeg de bezoekers echter niet meer op de knieën en kwam niet verder dan 10-10.

Oranje Wit heeft de titelkansen nog wel in eigen hand. Het team uit Leunen staat tweede met drie punten minder dan koploper Astrantia/Ona, maar speelde wel één duel minder. De topper komende zondag moet wel gewonnen worden, anders is Astrantia/Ona kampioen. Oranje Wit eindigt de competitie op zondag 16 juni met een uitwedstrijd tegen Klimroos/VVO. Astrantia/Ona is dan al uitgespeeld.