Kroonen: drie goals en rood

Merselo-HRC'27 4-3 (3-2). Doelpuntenmakers Merselo: Camiel Kroonen (3x), Daan Hendriks.

Merselo | De laatste competitiewedstrijd van Merselo was beslist niet de saaiste. De thuisploeg won uiteindelijk in extremis met negen man met 4-3.

De thuisploeg begon meer dan prima aan het duel. In de tiende minuut was het Camiel Kroonen die na mooi voorbereidend werk van Tim Philipsen de openingstreffer al tegen de touwen schoot: 1-0. Precies drie minuten later was het alweer raak. Opnieuw was het Kroonen die scoorde. Merselo leek daarmee op weg naar een gemakkelijke middag, maar kreeg een kleine tien minuten voor tijd toch de 2-1 tegen. De ploeg van trainer Stef van Asten herstelde zich daar al snel van en het was Kroonen die een hattrick maakte. HRC'27 maakte echter nog voor rust de 3-2.

Merselo wist dat de buit allesbehalve binnen was en binnen het kwartier na rust maakte HRC de gelijkmaker: 3-3. Christiaan Rijbroek kreeg even later rood. Dat overkwam Kroonen ook na een opstootje met de tegenstander. Doelman Bram van Soest hield Merselo vervolgens op de been, waarna Hendriks de winnende maakte.