Woensdag 29 mei

Venray | Op woensdag 29 mei zet popkoor Venrode Voices uit Venray de deuren van het repetitielokaal wijd open.

Vrouwen die overwegen of ze lid willen worden van het koor, zijn deze dag welkom om mee te zingen. De repetitie begint om 20.00 in zaal Thielen op het Kennedyplein in Venray. Venrode Voices is een energiek damespopkoor. Regelmatig zijn de zangeressen in de regio of daarbuiten te horen.

Venrode Voices is een energiek damespopkoor

Het koor staat onder leiding van Max Smeets, die voor ingenieuze arrangementen en virtuoos pianospel garant staat. Smeets heeft meer koren onder zijn hoede, waaronder het Castellumkoor uit Alphen a/d Rijn en het Remunjs Theaterkoor uit Roermond. De drie koren treden dit jaar gezamenlijk in ieders thuishaven op. Onlangs waren de koren in Roermond te horen. In een volle kerk genoten de meegereisde fans en Roermonds publiek van de zang. Soms door één koor, soms door twee. Kersen op de taart waren de nummers die door alle drie de koren samen werden gezongen. Een bijzonder project, daar de koren daarvoor nooit samen gezongen hebben.

Op zondag 29 september maken de drie koren hun opwachting in Venray en kan ook daar worden genoten van een vocaal hoogstandje. Kaarten voor dit concert van de koren zijn via Schouwburg Venray verkrijgbaar.

Op de website www.venrodevoices.nl is meer informatie te vinden.