Holthees wint laatste thuisduel

Holthees-DWSH 3-2 (2-1). Doelpuntenmakers Holthees: Roy Janssen (2x), Boy Leisiwal.

Holthees | Vijfdeklasser Holthees heeft de laatste thuiswedstrijd van het seizoen afgelopen zondagmiddag winnend afgesloten. DWSH'18 kwam twee keer terug van een achterstand, maar ging toch onderuit: 3-2.

Met een lekker zonnetje begon het duel tussen Holthees en DSWH'18. Het eerste kwartier was het vooral een strijd op het middenveld, waarbij de kansen uitbleven. Na een klein half uur kreeg Roy Janssen de bal voor zijn voeten en maakte hij de openingstreffer: 1-0. Zeven minuten later was het echter alweer gelijk. Holthees toonde veerkracht en kwam vier minuten voor rust wederom op voorsprong. Ditmaal was het Boy Leisiwal die scoorde. Het venijn van de tweede helft zat 'm overduidelijk in de staart. Drie minuten voor tijd kreeg DSWH een penalty, nadat de bal op de hand van Ruud Janssen zou zijn gekomen: 2-2. Het slotakkoord was echter voor Roy Janssen, die de bal bij de tweede paal op aangeven van Ruud Janssen met een volley in het doel schoot: 3-2.