Kampioensdroom SSS'18 spat uiteen

Erp-SSS'18 2-0 (1-0).

Erp | SSS'18 kan het kampioenschap in de tweede klasse vergeten. De Overloners gingen op bezoek bij Erp met 2-0 onderuit, waardoor die ploeg kampioen werd. De nacompetitie lonkt nog wel voor SSS.

De ploeg van trainer Ruud Vermeer begon goed aan het duel en kreeg binnen tien minuten al vier corners. In diezelfde periode schoot Erp een keer over de kruising. Het maakte het duel het aanzien meer dan waard. In de slotfase van de eerste helft redde Thomas Massop uitstekend en miste Koen Verlinden nog een kans. Vier minuten voor rust werd het duel opengebroken. De thuisploeg maakte de openingstreffer: 1-0. Na rust hoopte SSS middels een goede start de wedstrijd weer te kunnen kantelen en het ging dan ook op zoek naar kansen op de gelijkmaker. De kansen kwamen. Ken Wijenberg schoot in de handen van de doelman en Koen Voesten kopte een bal over de keeper heen, maar de doelman redde alsnog. Ook Bas Joosten en wederom Verlinden kregen mogelijkheden. Na een uur viel de treffer aan de andere kant. Wijenberg gaf de bal weg en Erp schoot onberispelijk raak: 2-0. Die domper kwam SSS niet meer te boven, waardoor de thuisploeg kampioen werd. Voor SSS rest de nacompetitie.