Afbeelding
Foto:

Maatwerk bij Spronck Designs

Leunen | Als jonge ondernemer timmert Roy Spronck (24) hard aan de weg. Hij zette in 2016 Spronck Designs op, werkte vanuit de garage bij zijn ouders en heeft inmiddels zijn plek gevonden in een loods aan de Veulenseweg 4C in Leunen. Spronck Designs is hét adres voor maatwerk. "Eettafels, inbouw- en inloopkasten, tv-meubels, salontafels en schuifwanden. Ik maak eigenlijk alles", vertelt Roy enthousiast.


Geen dag is hetzelfde voor
Spronck Designs. Het leveren van maatwerk vormt voor hem iedere keer weer een uitdaging. "Eigenlijk kunnen we alles maken. Je kunt het zo gek niet bedenken. Ik werk ook met verschillende materialen. Het niet alleen met hout, maar ook bijvoorbeeld rvs."

Spronck Designs heeft als flexibele vakman overal een oplossing voor. Op locatie maakt hij samen met de klant een plan het vraagstuk zo optimaal mogelijk in te vullen. "Een tijd terug heb ik een prive-bar gemaakt, compleet met led-verlichting en koelkasten. Ik regel alles van A tot Z om de klant zoveel mogelijk te ontzien. Ook als een klant met een aanpassing komt, denk ik altijd mee. Voor ieder probleem is een oplossing." Spronck Designs rondde de opleiding scheepsinterieur af in Nijmegen en daar leerde hij werken met allerlei materialen en hij ontwikkelden interieur voor de meest ingewikkelde ruimtes. "Ik heb veel geleerd en besloot al vrij snel voor mezelf te beginnen. In het begin vonden klanten mij nog wel eens wat jong, maar de recensies zijn goed en de reacties positief."

De jonge ondernemer krijgt iedere keer weer een kick als hij een project heeft afgerond. "Dat komt, omdat iedere kast die ik maak anders is. Dat geldt natuurlijk ook voor tv-meubels. Alles is anders, geen project is hetzelfde." Overigens kunnen klanten ook bij Spronck Designs terecht voor renovatieprojecten. "Ik geef tafels een nieuwe smile maar kan ook kasten een opfrisbeurt geven. Als je met een houten tafel aan de slag gaat, ziet die er na een schuurbeurt compleet anders uit dat blijft fascinerend."

Spronck Designs is onder meer actief in de regio's Venray, Leunen, Oostrum, Wanssum, Oirlo en Horst. "Maar ook op andere plekken valt altijd wel een afspraak te maken." Meer informatie over Spronck designs is te vinden op www.SpronckDesigns.nl. Foto: Henk Lammen.