Ysselsteyn onderuit tegen Helden

Ysselsteyn-Helden 0-1 (0-1).

Ysselsteyn | Derdeklasser Ysselsteyn heeft afgelopen zondagmiddag op eigen veld met minimale cijfers verloren van Helden. Door een doelpunt in de eerste helft werd het 0-1 voor de gasten.

Het enige doelpunt van de wedstrijd viel uit een strafschop. De gasten hadden het overwicht in Ysselsteyn. Ton Peeters wist twee keer bijna te profiteren, maar kon niet tot scoren komen. De Helden-speler mocht na ruim ene half uur aanleggen voor een strafschop en scoorde ditmaal wel. Stan Bouten was vlak voor rust het gevaarlijkst namens Ysselsteyn, maar zijn schot miste richting. Ook na rust mocht Peeters aanleggen voor een strafschop, maar dit keer kwam Ysselsteyn-doelman ark Swinkels als winnaar uit de strijd. Twee doelpunten van Helden werden nog afgekeurd en Ysselsteyn probeerde het nog wel, maar kon het Helden niet meer écht lastig maken.