Geen hoofdprijs voor Lake Valley

Amsterdam | Afgelopen zondag konden de jeugdteams van Lake Valley geen hoofdprijs pakken op het NK jeugdzaalvoetbal.

In de Sporthallen Zuid in Amsterdam werd er in vier categorieën gestreden om het Nederlands kampioenschap. Lake Valley mocht met drie teams deelnemen: 0-13, 0-17 en 0-19. Alle drie de Venrayse teams werden derde. Lake Valley 0-13 opende het kampioenenbal. Na twee nederlagen tegen de latere winnaar FC Lesley Boys uit Amsterdam en FC Eindhoven werd een verdienstelijke 5-1 overwinning geboekt op ZSW Wijchen. Lake Valley 0-17 was lang in de race voor een ereplaats. Het verschil in niveau was in deze leeftijdscategorie minimaal. Het team speelde twee keer gelijk tegen Futsal Apeldoorn en FCK de Hommel uit Den Bosch. Daarna verloor het team in een erg enerverende wedstrijd met 2-4 van HZV Vennewater uit Heiloo. FCK de Hommel pakte de Nederlandse titel. Lake Valley 0-19 kon zijn vorig jaar behaalde titel niet prolongeren. Twee ruime nederlagen tegen de latere winnaar FC Eindhoven en FC Dijkhuis uit Medemblik betekenden uitschakeling.