Afbeelding
Foto: eigen foto

Tennisclub bedankt sponsor

Ysselsteyn | Afgelopen zaterdag hebben voorzitter Jeu de Wit van Tennisvereniging Ysselsteyn en Wim de Wit van de sponsorcommissie een bezoek gebracht aan Geert van Gassel. Geert van Gassel was tot voor kort eigenaar van Bakkerij van Gassel met vestigingen in Ysselsteyn en Venray.

Doordat Geert van Gassel de winkels verkocht heeft, stopt daarmee dan ook de sponsorovereenkomst met Tennisvereniging Ysselsteyn.

Bakkerij van Gassel is jarenlang een van de hoofdsponsors geweest van de tennisvereniging. En heeft daarmee mede voor gezorgd dat de tennissport in Ysselsteyn beoefend kan worden.

Sponsoren belangrijk voor verenigingen

Sponsoren van een vereniging zijn belangrijk voor de verenigingen. Zij zorgen ervoor dat verenigingen kunnen bestaan en mensen hun sport of hobby kunnen uitoefenen tegen betaalbare prijzen.

De sponsoren vervullen daarmee een hele belangrijke maatschappelijke taak in onze samenleving.

Het uiten van reclame is niet altijd eerste doel van de sponsors. De maatschappelijke betrokkenheid vaak wel.

Hoewel de tennisvereniging het niet leuk vond om afscheid te moeten nemen van een van zijn sponsoren, wilde het bestuur dit toch niet zomaar voorbij laten gaan.

Daarom gingen de bestuursleden op bezoek bij Geert van Gassel en hebben ze hem een bloemetje en een fles wijn overhandigd.