Versteegen, Roox en Engels naar Venray

Venray | Niek Versteegen voetbalt volgend seizoen weer in het shirt van SV Venray. De 24-jarige aanvaller komt over van De Treffers uit Groesbeek. De voetballer uit Ysselsteyn gaat zich richten op zijn eigen hoveniersbedrijf en dat kan hij niet meer combineren met voetballen in de tweede divisie. Ook doelmannen Bryan Roox en Davy Engels komen naar Venray. Eerder was al bekend dat Koen Verlinden de aanvalslinie komt versterken.

Niek Versteegen: "Deze stap is sportief gezien natuurlijk jammer, maar ik moet ook naar mijn eigen bedrijf kijken. Natuurlijk speelt Venray ook op een behoorlijk niveau en ik hoop dat ik mijn steentje kan bijdragen volgend seizoen", vertelt Versteegen. "Het is mooi om terug te keren op het oude nest. Ik heb altijd contact gehouden met de club."

Versteegen speelde een paar seizoenen geleden nog met Achilles'29 in de Jupiler League. Voetballen op een dergelijk niveau heeft hij in ieder geval uit het hoofd gezet. "Bij Venray wordt één keer per week minder getraind en dat komt mij een stuk beter uit. Ik kon het gewoon niet meer combineren met mijn werk."

Versteegen heeft zijn laatste duel voor De Treffers als maanden geleden gespeeld. Hij wordt dit seizoen geplaagd door blessures. "Ik heb een middenvoetsbeentje gebroken en na mijn rentree brak ik dat middenvoetsbeentje weer. Ik ben nu bijna hersteld, dus ik hoop fris aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen." Roox komt over van VCH