Korfbalsters Merselo delen de punten

Merselo- Lottum: 7-7 (4-4). Doelpunten Merselo: Aniek van den Heuvel (3), Angela Litjens (2), Anke Zegers en Loes Claessens.

Merselo | De korfbalsters van Merselo deelden zondag in de eerste klasse C de punten met Lottum. Het duel op sportpark De Vloet in Merselo eindigde in een 7-7 gelijkspel. Merselo begon de wedstrijd goed en kwam al snel op 1-0 voorsprong door een doorloopbal van Aniek van den Heuvel. Lottum kwam echter meteen met een tegenantwoord: 1-1. Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht, waarna ze met 4-4 de rust in gingen. Na de rust werd Merselo verrast door Lottum; de gasten scoorden drie keer. Merselo had hier niet direct een antwoord op. Door de Merselose felheid en het doorzettingsvermogen kwam Merselo terug in de wedstrijd. In de laatste minuten wist Merselo de dik verdiende gelijkmaker te scoren.

Merselo blijft hekkensluiter in deze klasse, drie punten achter Lottum.