Ruime winst voor SVOC'01

SVOC'01-Tovido: 23-8 (12-3). Doelpunten SVOC'01: Rian Willems (6), Kelly Wismans (4), Linda Claessens (4), Marloes Cox (3), Aniek Sanders (2), Sofie de Mulder (1), Elien Nabben (1), Femke Kleeven (1) en Maartje Janssen (1).

Oirlo | SVOC'01 won zondag in de overgangsklasse A van Tovido. De thuisploeg was met 23-8 een maat te groot voor de gasten.

SVOC'01 begon sterk aan de derde competitiewedstrijd van de tweede helft van het buitenseizoen. Eindelijk mochten de SVOC-korfbalsters weer op eigen sportpark spelen, met veel eigen publiek langs de lijn. De wedstrijd werd geopend met een treffer aan de kant van Tovido, waarop SVOC binnen twee minuten antwoordde met twee doelpunten. Nadat Tovido de gelijkmaker scoorde, sloeg SVOC toe. De tien daaropvolgende minuten scoorde SVOC namelijk zeven keer achter elkaar: 9-2. Tovido scoorde voor de rust nog één keer, net als SVOC: 12-3. Ook in de tweede helft bleef SVOC de betere ploeg en liep uit naar een ruime en verdiende zege: 23-8 voor SVOC. Komende zondag speelt SVOC'01 tegen JES, aanvang 13.00 uur, wederom op het eigen sportpark de Heesakker.