SSS'18 blijft in spoor koploper Erp

Sportclub Irene-SSS'18 0-3 (0-2). Doelpuntenmakers SSS'18: Bas Joosten (2x), Koen Verlinden.

Tegelen | SSS'18 heeft op bezoek bij Sportclub Irene een eenvoudige 0-3 zege geboekt. Volgende week gaat de runner-up in de tweede klasse op bezoek bij koploper Erp in een alles-of-niets-duel.

Na een kwartier spelen kwam SSS'18 op voorsprong door de naar Venray vertrekkende Koen Verlinden. Sportclub Irene raakte in de openingsfase de paal. In de twintigste minuut zorgde Bas Joosten ervoor dat SSS op rozen kwam te zitten door de tweede van de middag aan te tekenen. Tien minuten voor tijd kreeg SSS een strafschop. Koen Verlinden ontliep de buitenspelval uitstekend en kwam vrij voor de keeper. Die maakte een overtreding, waarna de bal op de stip ging. Joosten maakte de derde van de middag en bepaalde de eindstand. Zoals gezegd speelt SSS zondag tegen Erp, dat twee punten meer heeft dan de Overloners. Bij winst komt SSS, met nog één duel voor de boeg, aan kop.