SV United legt Kronenberg op pijnbank: 0-13

Kronenberg-SV United 0-13 (0-6). Doelpuntenmakers SV United: Indy Phillips (3x), Rik van de Pasch (3x), Michal Kolodziejski (3x), Kevin Koolhof (2x), Bram Lookman, Sven Lensen.

Kronenberg | SV United heeft zondag in de vijfde klasse geen spaan heel gelaten van hekkensluiter Kronenberg. De teller stopte bij 0-13.

Wonder boven wonder was het de thuisploeg die het eerste gevaar stichtte. In de twaalfde minuut was het Indy Phillips die voor de openingstreffer zorgde. Kort daarna redde United-doelman Bas Rademacher na een counter van Kronenberg. Vanaf de dertigste minuut was het spreekwoordelijke hek van de dam. Rik van de Pasch maakte de 0-2 na een snel genomen vrije trap van Koen Peelen. Voor rust scoorden opnieuw Van de Pasch, Kevin Koolhof (tweemaal) en Michal Kolodziejski nog.

Na rust ging SV United verder en maakten de gasten er nog zeven. Het eerste doelpunt van Sven Lensen is daarbij het vermelden waard. Kronenberg raakte nog een keer de paal. Helaas voor United wonnen Grashoek en VOS ook, waardoor de ploeg afhankelijk blijft van met name Grashoek. Zondag speelt United tegen Kwiek Venlo.