Pop-uprestaurant de Taaafel


Venray | Pop-uprestaurant de Taaafel opent op 16 mei de deuren in het voormalig postkantoor van Venray aan de Paterstraat 1.

In de winter van 2018 hebben de ondernemers Pim Rongen, Bram Verhoeven en Gieljan van Winden 450 gasten laten genieten van een onvergetelijke culinaire ervaring in de kapel van het Annapark. De gasten waren stuk voor stuk lovend over de aankleding, maar nog belangrijker: de kwaliteit van de wijnen en spijzen. Na een lange tijd gezocht te hebben naar een geschikte locatie, hebben de drie mannen een passend pand weten te bemachtigen: namelijk het voormalig postkantoor. Dit karakteristieke pand voldoet aan de eisen van de Taaafel. Het pand leent zich erg goed voor een industriƫle sfeer met een modern en hippe uitstraling. De toekomstige gasten zullen versteld staan wat er met hard werken en veel liefde met dit pand is gebeurd. Gezellig en sfeervol natafelen gaat zonder twijfel lukken. Het pop-uprestaurant is drie maanden geopend en biedt de gasten twee concepten. De Taaafel (uitsluitend online reservering, vanaf 2 personen). Gasten worden ontvangen met een drankje en een hapje aan onze bar. Deze ervaring vindt plaats aan een vijf meter lange tafel, waar zestien personen aan kunnen zitten. Het bovenste tafelblad wordt vijf keer per avond van de keuken naar de gasten gerold, met elke gang een ander thema met passende aankleding. Ook wordt shared dining gehanteerd. Zoals de naam het al zegt, deel je met je gezelschap het opgediende eten. Het eten wordt geserveerd op lange planken. Verwacht geen kleine hapjes, maar een volwaardige maaltijd met verse producten van een hoge kwaliteit.

Een driegangenmenu kost zo'n 35 euro. De eerste maand staat in het teken van het Limburgse goud: de asperge. Geen fan van asperges? Geen zorgen! Onze keuken brigade heeft genoeg lekkers voor iedere smaak. De deuren openen vanaf 16 mei van donderdag tot en met zondag. In eerste instantie voor diner, maar tijdens de zomer wordt er ook lunch geserveerd op het terras.