Onemanshow nekt SVOC'01

SVOC'01-Egchel 1-4 (1-3). Doelpuntenmaker SVOC'01: Maikel Wismans.

Oirlo | Vijfdeklasser SVOC'01 heeft zondagmiddag in eigen huis met 1-4 verloren van Egchel. Frank Gielen nam alle vier de doelpunten voor zijn rekening namens de gasten.

SVOC'01 begon prima aan het thuisduel en kreeg wat kansjes, maar na een half uur begon de onemanshow van Frank Gielen. Hij scoorde er binnen een kwartier drie, na matig verdedigen van de thuisploeg. Maikel Wismans deed nog voor rust iets terug namens SVOC.

Na rust drong de thuisploeg wel wat aan, maar echte kansen werden er niet gecreƫerd. De gasten daarentegen maakten er nog eentje: 1-4. Danny Houwen had de stand nog wat draaglijker kunnen maken, maar hij miste een penalty.

Al met al zat het zodoende niet mee voor SVOC, dat zondag bezoek krijgt van koploper Grashoek.