Rosolo te sterk voor De Peelkorf

De Peelkorf-Rosolo 7-14 (5-7). Doelpunten De Peelkorf: Tina Janssen en Loes van Dijck (beiden 2x), Eline Claessens, Lisa Verlijsdonk en Lynn van der Weerden.

Ysselsteyn | De Peelkorf is de tweede helft van de veldcompetitie in de topklasse gestart met een nederlaag. Op sportpark De Vlies in Ysselsteyn was Rosolo een maatje te groot: 7-14.

De korfbalsters begonnen scherp aan de wedstrijd en namen door twee doelpunten van Tina Janssen een 2-0 voorsprong. Rosolo kwam snel terug en boog de achterstand om in een voordelige marge van vier doelpunten: 3-7. Aan het einde van de eerste helft wist de thuisploeg nog twee keer te scoren waardoor de rust in werd gegaan met een stand van 5-7. Meteen na rust sloegen de gasten met twee treffers op rij het beslissende gaatje (5-9). Vooral aanvallend kon de thuisploeg geen vuist maken. De gasten breidden in de slotfase het verschil verder uit. Zondag speelt De Peelkorf om 15.00 uur op bezoek bij Be Quick.