SV United ruim langs RKSVN

RKSVN-SV United 0-4 (0-2). Doelpuntenmakers SV United: Rik van de Pasch, Jelle Kleeven, Willem Peters, Indy Phillips.

Neer | Vijfdeklasser SV United heeft zondagmiddag op bezoek bij RKSVN goede zaken gedaan. De ploeg van trainer Fenne Smits won afgetekend met 0-4 en zag de concurrenten wederom punten morsen.

Na een half uur kwam United op voorsprong, toen Rik van de Pasch een voorzet van Mike Linders binnenkopte. De thuisploeg stond toen al met tien man, nadat een van hun spelers na tien minuten al twee keer geel had gezien. Vlak voor rust maakte Jelle Kleeven de tweede. Na de theepauze bleef United de betere partij. Michal Kolodziejski raakte eerst nog de voeten van de RKSVN-keeper, waarna Willem Peters na ruim een uur wél het net vond. Indy Phillips bekroonde zijn invalbeurt na een blessure tien minuten voor tijd met de vierde. United zag concurrent VOS onderuit gaan bij Kwiek Venlo, waardoor de titelstrijd ongemeen spannend blijft.