Garagesale voor goede doel

Vierlingsbeek | Inwoners van Vierlingsbeek en Groeningen kunnen op zondag 12 mei vanaf 10.00 spullen verkopen voor het goede doel.

De organisatie bestaande uit Esther Buunen en Marion Reeft heeft tot goed doel gekozen een klimwand op het speelplein van basisschool Laurentiushof. De garagesale met de naam 'Bèèk ruumt op en Gruuninge ok draagt zo een steentje bij aan de leefbaarheid van de dorpen. Bij de familie Geurts aan de Willem 1 straat 1 is een kledingoutlet. Van ieder verkocht kledingstuk gaat een euro naar het goede doel. Ook liggen er plattegronden waarop deelnemers staan aangegeven. De plattegronden liggen vanaf 10.00 uur bij Herberg Thijssen en pannenkoekrestaurant 't Genot. Meer info: facebook.com/beekruumtop/.

Locaties dorpshuis

OIRLO | Voor het multifunctionele centrum in Oirlo zijn nog drie opties in beeld: verbouwen van het huidige gemeenschapshuis de Linde, de locatie van café d'n Terp én de driehoeksconstructie Linde, pastorie en d'n Terp.

Dat meldt dorpsblad 't Krèntje. Het onderzoeksrapport over het nieuwe MFC Oirlo, dat 24 april aan wethouder Anen Thielen is overhandigd, ligt ter inzage bij de leden van het projectteam.