Ongeslagen reeks Oostrum ten einde

SV Oostrum-Montagnards 3-4 (2-3). Doelpunten SV Oostrum: Joep Cornelissen, Chris Wilschut (2x).

Oostrum | SV Oostrum weet weer wat verliezen is. Na zeven duels zonder nederlaag boog de ploeg van Ron Spruit zondagmiddag op eigen veld het hoofd voor Montagnards: 3-4. Oostrum blijft dit seizoen hangen in de grijze middenmoot. Het team staat negende in de vierde klasse G.

Na een kwartier voetballen kwamen de bezoekers al op voorsprong via Jesse Jaspers. Met zijn tweede treffer zorgde Jaspers zelfs na 33 minuten voor 0-2. Joep Cornelissen schoot Oostrum terug in de wedstrijd: 1-2. Niet veel later schoot Bram van Roosmalen de 1-3 tegen de touwen. Weer een paar minuten later maakte Chris Wilschut 2-3. Vlak na rust werd de marge van twee echter weer hersteld door Montagnards. Opnieuw was het Jaspers die trefzeker was. Wilschut schoot de thuisploeg tien minuten later weer terug in de wedstrijd, maar Oostrum kon het tijd niet meer keren. Zondag speelt Oostrum tegen hekkensluiter VVV'03.