SVOC'01 op schot tegen Leunen

SVOC'01-Leunen 6-2 (4-0). Doelpunten SVOC'01: Rob Houwen (3x), Danny Houwen, Johan Gommans en Sid Peeters. Doelpunten Leunen: Rob van Ool en Ali Tastan.

Oirlo | SVOC'01 was op schot in het thuisduel met buurman Leunen. De ploeg van trainer Jeroen Denissen was met 6-2 te sterk voor de bezoekers. Het was voor de ploeg uit Oirlo en Castenray pas de vierde zege in de vijfde klasse D. Leunen won dit seizoen al tien keer.

SVOC schoot uit de startblokken. Al na drie minuten schoot Rob Houwen de thuisploeg op voorsprong. Daarna was het lang wachten op de volgende treffer. Na ruim dertig minuten voetballen werd de score verdubbeld door Danny Houwen. Vlak voor rust maakte Johan Gommans de 3-0 en daarmee leek het duel beslist. Zeker toen Rob Houwen meteen na rust aantekende voor de 4-0. In de 56e minuut maakte Houwen zijn hattrick compleet: 5-0. Daarna waren de bezoekers twee trefzeker. Rob van Ool was verantwoordelijk voor de 5-1 en Ali Tastan maakte de 5-2. Het slotakkoord was voor Sid Peeters. Hij bepaalde vijf minuten voor tijd de eindstand op 6-2.

Leunen speelt zondagmiddag tegen RKDSO en SVOC neemt het op tegen Egchel.