Voetbaldagen


Venray | SV Venray houdt van 12 tot en met 16 augustus voetbaldagen. De inschrijving is inmiddels gestart.

De voetbaldagen worden georganiseerd voor spelers en speelsters in de leeftijdscategorie onder6 tot en met onder12 en vinden grotendeels plaats op de trainingsvelden van SV Venray.

Het belooft ook dit jaar weer een leuke week te worden met veel voetbal, nieuwe skills en uiteraard de altijd spannende finales op vrijdagmiddag om de week af te sluiten. Alle deelnemers krijgen een tenue (shirt, broek en sokken). Ook niet-leden van SV Venray kunnen zich uiteraard opgeven.

Meer informatie over de voetbaldagen van SV Venray, in de laatste week van de schoolvakantie, is te vinden op de website www.svvenray.nl

Borstkanker

Beugen | Borstkankervereniging Nederland houdt op dinsdag 21 mei in het Maasziekenhuis de middag Diagnose borstkanker, hoe verder? voor vrouwen en mannen die de diagnose borstkanker hebben gehad. Dit om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. De bijeenkomst vindt plaats van 14.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

Dodenherdenking

America | Het comité van Zwarte Plak/Brabantse Peel herdenkt op zaterdag 4 mei allen die hun leven hebben gegeven voor de vrijheid. Verzamelen bij het Peelmuseum aan de Griendtveenseweg om 19.30 uur om van daar in een stille tocht naar het monument te lopen. Hier wordt een minuut stilte in acht genomen. Kinderen van groep 8 van de basisschool gaan een bijdrage leveren en enkele sprekers voeren het woord.