Dames van Rooyse Ladies verkochten afgelopen zaterdag violieren voor het goede doel.
Dames van Rooyse Ladies verkochten afgelopen zaterdag violieren voor het goede doel. Foto: Henk Lammen

Rooyse Ladies steunt Kidzbase

Venray | Tijdens een zonovergoten paaszaterdag kwamen de dames van kiwanisclub Rooyse Ladies in actie voor Kidzbase. Op het Schouwburgplein, in de Grotestraat en op de Grote Markt verkochten zij violieren waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat. De actie leverde 1500 euro op voor Kidzbase.

Mede dankzij de samenwerking met September Bloemsierkunst, een van de vaste sponsoren van de activiteiten van kiwanisclub Rooyse Ladies, werd de actie een groot succes. "We zijn enorm tevreden over het uiteindelijke resultaat", aldus Wendy Linders van het pr-team van de Venrayse serviceclub. Linders: "KidzBase probeert met mooie projecten kleur te geven aan het leven van beschadigde kinderen in Noord- en Midden-Limburg. Kinderen die thuis helaas niet veilig kunnen opgroeien en wonen in een gezinshuis of woongroep. Stichting KidzBase kijkt naar wat deze kinderen nodig hebben en met kleinschalige activiteiten willen zij veel kinderen een glimlach op hun gezicht bezorgen."

Met uitverkochte kramen en een tevreden glimlach op hun gezicht konden de leden van Rooyse Ladies dit project op het einde van de zaterdagmiddag als zeer geslaagd afsluiten. Bij kiwanisclubs over de hele wereld staan kinderen centraal. "Door deze dag te organiseren zetten de Rooyse Ladies de kinderen uit Venray centraal. Niet door het inzamelen van geld maar door hen op weg te helpen naar een geslaagde toekomst", zegt Myriam Wismans, eveneens lid van het pr-team.

Meer informatie over de activiteiten van Rooyse Ladies is te vinden op de website www.kiwanisderooyseladies.nl.

Foto Henk Lammen.