Venray pakt punt bij Veritas

Veritas-Venray 3-3 (1-2). Doelpuntenmakers Venray: Danny Pelzer (2x), Bram Vievermans.

Neeritter | Eersteklasser Venray en Veritas hebben afgelopen maandag de punten gedeeld in Neeritter: 3-3. Venray kwam snel op een comfortabele 0-2 voorsprong, maar gaf die alsnog weg.

Door doelpunten van Bram Vievermans en Danny Pelzer stond Venray binnen het kwartier al op een 0-2 voorsprong. Veritas boog de thuisploeg die achterstand in de fase direct voor en direct na de rust vervolgens om. Pelzer zorgde er in de tweede helft voor dat Venray alsnog een puntje meenam. Erg veel deert het de ploeg van trainer Frans Koenen allemaal niet meer. Het moet wel heel erg raar lopen wil Venray zich nog moeten bekommeren om de nacompetitie voor degradatie naar de tweede klasse, terwijl het bereiken van de nacompetitie om promotie ook niet meer haalbaar is. Zodoende heeft het er alle schijn van dat Venray het seizoen afsluit in de middenmoot van de eerste klasse. Komend weekend staat de derby tegen Wittenhorst, die enkele weken geleden overtuigend met 3-0 werd gewonnen, op het programma in Horst.