Kunstwerk Jozine Pepers.
Kunstwerk Jozine Pepers.

Vrijdag 19 april

12:00Dagworkshop beeldhouwen Overloon - Een dag onder deskundige begeleiding om samen met anderen te ervaren hoe het is om steen te zien veranderen onder je eigen handen! Ook gevorderde beeldhouwers van harte welkom! Aanmelden Annemie van den Munckhof van Ontmoetingspunt 't Helder, Helderseweg 31, Overloon. tel. 0478-641404, 06-27007511 of via email t-helder@ziggo.nl. www.helder-overloon.com

Zaterdag
20 april

10:00Glasweb-Event - Zaterdag 20 april organiseert GlaswebVenray een Glasweb-Event op het Schouwburgplein. Tijdens dit Event zijn, naast GlaswebVenray, de providers PLINQ, TriNed, Glasnet, Hollands Glas, Fiber en Snlr aanwezig. Iedereen kan daar terecht met vragen en voor informatie en hulp bij het aanmelden voor een glasvezelabonnement. Service Ontzorgbedrijf eClicker is aanwezig voor advies m.b.t. het aansluiten van glasvezel in de woning in combinatie met de bestaande bekabeling.

10:00Musical cursus Musical4all Venray - Musical4all geeft al vele jaren professionele, inspirerende en vooral leuke musical lessen in venray. Interesse? Kom gerust langs voor een gratis proefles.

10:00Open dagen Golfclub Geijsteren Geijsteren - Golfclub Geijsteren opent in het weekeinde van 20 en 21 april om 9.30 uur de deuren om belangstellenden laagdrempelig kennis te laten maken met de golfsport. Van 10.00 tot 12.00 uur is er een golfclinic door golfprofessional Davey van Mulken. In restaurant OffCourse kan aansluitend op eigen gelegenheid gebruik worden gemaakt van een paaslunch. Reserveren via telefoon (0478)532591. Inschrijven kan via e-mail welkom@golfclubgeijsteren.nl.

11:00Rooyse Ladies in actie met violieren voor KidzBase - Kiwanis Club de Rooyse Ladies houdt op zaterdag 20 april de jaarlijkse violierenactie in het centrum van Venray. De opbrengst komt ten goede aan Kidzbase. Deze actie wordt gehouden in samenwerking met September Bloemsierkunst. Op 20 april zijn de Rooyse Ladies op het Schouwburgplein, de Grote Markt en in de winkelstraten van Venray te vinden. De violieren worden te koop aangeboden voor 5 euro per bos. Op voorhand al een bestelling plaatsen? Dat kan via e-mail communicatie@kiwanisderooyseladies.nl.

Maandag
22 april

11:00Lammetjesdag Venray - In de dierenweide in het Annapark in Venray wordt op maandag 22 april een lammetjesdag gehouden van 11.00 tot 16.00 uur. Iedereen mag deze dag knuffelen met de lammetjes en er eventueel een adopteren. Tevens is het mogelijk om in het leescafé een kijkje te komen nemen. herder Jan Manders heet belangstellenden van harte welkom.

11:00Inzegening borduurwerk Blitterswijck - De Valentijnslegende, uitgebeeld in een glas-in-loodraam in de basiliek van Terni, is geborduurd door Greet van Rijswijck uit Venray.
Dit gebeurde in opdracht van pastoor Huub van Horne, die het werk gaat inzegenen in de kerk van Blitterswijck op maandag 22 april tijdens de eucharistieviering van 11.00 uur. Daarna wordt het borduurwerk tentoongesteld in de vitrine van de kerk. Op Valentijnsdag 2020 wordt de geborduurde legende ingelijst en opgehangen in de Catharinakapel van de kerk.

Dinsdag
23 april

20:00Engelenavond met Marielle Beks Overloon - De avonden met Marielle Beks worden als zeer bijzonder ervaren. Op veler verzoek wordt deze avond herhaald. Engelen zijn er voor iedereen, dus ook voor u! Wees welkom op dinsdag 23 april! U mag een foto van een dierbare meebrengen. De kosten bedragen € 12,50 inclusief koffie/thee. Aanvang 20.00 uur tot ca. 22.00 uur. Aanmelden: t-helder@ziggo.nl

Woensdag
24 april

12:00Start cursus 'Zelfzorg met Energie' Overloon - Door Marjo Weerts uit Overloon Aan bod komen o.a. - Jezelf aarden; geen goede aarding is o.a. te merken aan een vol/druk hoofd - Energie bij de ander laten; word je wel eens 'moe' van de ander? - Uitleg en oefeningen van de 7 hoofdchakra's - Aurareiniging; neem je te veel prikkels op van de omgeving, de ander? - Chakra's reinigen; voor meer balans - Je huis schoonmaken; Bij onrust in huis/gezin - Enz. 7 avonden - Info: www.circleofbalance.nl

13:30Workshop palletschilderen in 't Helder Overloon - Uw eigen kunstwerk op een pallet voor in uw tuin om straks in de lente lekker lang buiten te genieten! Op veler verzoek wordt deze workshop herhaald. U kunt uw favoriete afbeelding meebrengen of ter plekke iets moois uitkiezen.

Op woensdag 24 april kunt u hieraan deelnemen van 13.30 tot 17.00 uur. De kosten zijn € 25,00 excl. pallet (€ 10,00). Aanmelden: email t-helder@ziggo.nl of bel 0478-641404 / 06-27007511. www.helder-overloon.com.

Vrijdag
26 april

16:00Technische banenmarkt Kersten Europe BV Wanssum - Ontdek de leukste banen in de metaaltechiek! https://www.werkenbijkersten.nl/nl/events Kersten Europe BV heeft verschillende vacatures voor starters, doorstromers en ervaren techneuten.

Neem een kijkje in de fabriek, maak kennis met de verschillende technieken en praat met de medewerkers. Bekijk de vacatures en solliciteer direct als het je aanspreekt! Stayerhofweg 7, Wanssum Aanmelden is niet nodig.

Zaterdag
27 april

10:00Musical cursus Musical4all Venray - Musical4all geeft al vele jaren professionele, inspirerende en vooral leuke musical lessen in venray.

Interesse? Kom gerust langs voor een gratis proefles.

Bezoek banenmarkt bij Kersten Europe. Foto: Paul Remmelts.
Herder Jan Manders met zijn schaapskudde.